18 juli 2006

Gothia Cup och brottet

Har inte orkat kolla nyhetskällorna idag men kan med bondförnuft skriva det här lilla inlägget ändå.

Hörde att en grannpojke blivit rånad på mobil och pengar när han var på väg hem från badet igår med ett par kompisar. Ansvariga för brottet är Gothia Cups ledning.

En flicka blev våldtagen härom kvällen. Ansvariga för brottet är Gothia Cups ledning.

Det har garanterat varit en del vandalisering på våra skolor i natt. Ansvariga för brotten är Gothia Cups ledning.

Det har garanterat varit en del bråk och stök runt om i staden där Gothia Cup deltagare varit inblandade under gårdagsdygnet. Ansvariga för dessa brott är Gothia Cups ledning.

Listan kan göras hur lång som helst. Man behöver inte var ett geni för att förstå att detta blir resultatet av att föra samman 30000 ungdomar på en relativt liten area.

Går man in på Gothia Cups webbplats hittar man inte ett ord om att någon så mycket skulle ha tappat en strumpa. Den delen glöms helt bort i deras egna nyhatsbevakning och länkning till extern media.

Går man in på Göteborgs-Postens webbplats inser man snabbt att deras policy är enkel. Skriv inget negativt om Gothia Cup så länge vi inte måste för att behålla vår trovärdighet. Fiskmåsar är ni redaktörer på G-P.

Skulle min dotter bli våldtagen under Gothia Cup, av en Gothia Cup deltagare eller i samband med ett av deras arrangemang, skulle jag hämnas likt en god Israel. Gothia Cup skulle behöva skaffa sig en ny ledning till nästa cup om jag uttrycker mig som så.

Låt Gothia Cup gå samma öde tillmötes som Larus canus, döden.

Mickey.x:like.no.other som börjat hata Gothia Cup redan på andra dagen.

Inga kommentarer: