07 juli 2006

Klargörande angående Bodströmsamhället

En stor vän av ordning har påpekat för mig att Oscar Swartz och Timbro är starka anhängare av den politiska högern i Sverige och att hans skrift därför snarast är att betrakta som en pamflett i högerns arbete inför valet.

Visst är det på detta sätt och det finns säkert starka krafter inom högern som är mer än nöjda med det arbete Persson och Bodström har påbörjat. Man skulle till och med kunna tänka sig att de inte har för avsikt att på något sätt stoppa den förändringsprocess som är igång utan snarare bara vill slutföra den för att ge staten mer makt och oss andra helst ingen.

Det var just därför jag för ovanlighetens skull lade ut en länk på bloggen. Det är helt enkelt vi medborgare som måste tala om för våra politiker att vi inte accepterar det som är på väg att hända. Det spelar med största sannolikhet inte någon roll vad man röstar på i höstens val när det gäller frågan Bodströmsamhället. Skulle nu någon av mina läsare ha fått för sig att det skulle ändra statens vilja bakom Bodströmsamhället, om man röstar högerut, så skall denna person genast slå detta ur tanken för så är inte fallet.

Det finns idag bara ett sätt att få stopp på den soppa som nu är satt på värmning. Det är vi medborgare som måste påminna våra politiker om att staten är till för oss och inte tvärt om. Vill de att vi skall finnas till för staten får de nog ta sig en djup funderare på vad deras egna föräldrar lärde dem om demokrati. Hjälper inte det kan de alltid slå en signal till mig så skall jag koka ihop en soppa som garanterat är lika utsökt till smaken som dödlig.

Har ni inte läst Oscar Swartz sammanställning Marschen mot Bodströmsamhället skall ni göra det. Inte för att nödvändigtvis rösta bort sossarna utan för att få reda på lite mer om vad våra folkvalda och tjänstemännen i maktens korridorer pysslar med. Dessa män och kvinnor har börjat förakta oss medborgare och det gillar jag inte. Hala ålar skall man hugga kniven i snabbt, utan att tveka.

Inga kommentarer: