07 juli 2006

Larus canus – avsnitt 9

Fas III

Läget är enkelt att förklara. Vi skall bli av med Larusarna och då detta är svårare än att ta tillbaka Norge och hålla dem som oljeproducerande slavar kommer det att krävas en del.

Det finns två huvudpopulationer av Larus canus på jorden, spridda över Nordamerika, Asien, Europa och Sverige. De är många, förskräckligt många, och det krävs ett globalt samarbetsprojekt, som i dagsläget inte är möjligt att få igång, för att totalt utrota dessa häxor en gång för alla.

Fas III är därför ett mer lokalt projekt för att skona de goda Svenskarna från pesten.

Till att börja med har det visat sig, under mitt omfattande arbete, att Larus canus har en genetisk nyckel som inte liknar något annat djur. De är helt enkelt genetiskt onda och som sådana de mest lämpade att bära kommande mutationer av H5N1, vilket med ett flin på näbben också kommer göra om vi ger dem tillfället.

H5N1 är bra för vår sak eftersom det ger oss obegränsade ekonomiska resurser från staten. Staten är helt enkelt livrädda för ett nytt tsunamifall och alla politiker med en liten gnutta av självbevarelsedrift slänger genast in miljarder med fågelsekiner till Fas III.

Som en enkel marknadsföringsåtgärd, för att så att säga säkerställa ekonomin, tänkte jag spela in en video med en dagisgrupp som sitter på en solig klippa, med mycket mörka moln i bakgrunden, och gosar med de små häxbollarna. Den politiker som överlever att strunta i en sådan video är varken ammad eller flaskmatad i detta land.

Hur skall vi då gå tillväga för att lösa problemet? Jo-ho-ni, det skall jag nu berätta för er.

Uppfinn inte hjulet om du inte måste brukar jag säga. Vi använder helt enkelt gamla hederliga utrotningsmetoder i kombination med lite kreativitet.

Som ni redan vet har Larusarna, vid sidan om att göra livet surt för oss, enbart ett mål med livet, nämligen att äta, äta och återigen äta. Detta är naturligtvis också lösning på problemet, de faller på eget grepp skulle man kunna säga.

Med tre enkla medel kommer vi snart att vara kvitt hela gänget. Medlen kontrolleras till 100 % av oss vilket också ger oss möjligheten till en snabb, brutal och synnerligen effektiv attack.

Förgiftning, arkebusering och födslokontroll är våra medel.

a. Genom att slänga allt gammalt bröd i tätorternas vattenansamlingar, typ Näckrosdammen, kommer snart de onda gå upp till dubbel vikt samtidigt som vattnet förgiftas av allt gammalt bröd. En mycket enkel och lika effektiv metod för områden med begränsad tillgång på öppet sötvatten.

b. Avskjutning är en god, gammal och väl beprövad metod. Det finns hundratusentals vapen ute i stugorna redan. Vi skickar dem ammunition och beordrar licensinnehavarna att skjuta minst 500 häxor i månaden. Gör de inte detta får de smaka på sin egna beska medicin med domen landsförrädare tatuerat i pannan. Den sista patronen betalas av släktingarna.

c. Att knäcka ägg är roligt och häxägg de roligaste av de roliga att knäcka. Ser du ett bo med en Larus canus i är det bara att klättra upp och ha kul en stund. Ta med en tennisracket och öva upp färdigheten i att spela häxboll med föräldrarna. Tre färdigheter i en: klättring, knäckning och racketsport.

Fas III löser således det akuta problemet i Sverige samtidigt som vi enbart behöver underhålla situationen i väntan på den stora globala lösningen.

Det finns idag fiffiga elektroniska manicker som håller bort allehanda fågelskräp. Det är bara till att montera upp en manick varannan kilometer runt vår gräns så kommer det inte fler illegala H5N1-potentiella smittbollar och stör oss. De fåtal individer som kommer att finnas på fel sida gränsen, när vi trycker på knappen och stänger densamma, tar vi snabbt och lustigt hand om.

Det har kommit till min kännedom att det finns en liten men aggressiv grupp av människor som faktiskt ställer upp på Larusarnas sida. De är ganska välorganiserade och kallar sig för ornitologer. Jag kallar dem för landsförrädare och Larusälskare. Men, men, barmhärtighet är något man skall utöva med jämna mellanrum. De ornitologer som önskar lämna landet innan vi trycker på knappen skall få lov att göra detta. De blir av med sitt medborgarskap och kommer aldrig mer att släppas in. Väljer de att stanna kvar buntar vi ihop dem och gör det man gör med landsförrädare i krig.

2 kommentarer:

Nemo sa...

Glöm inte Lundell... han ville bli mås i sin andra bok, har en mås på "kär o galen"-albumnet och en skrikpippi intatuerad på överarmen.

Andres F Rönnblom gav ut en skiva på 70-talet "Måsarna lämnar Gotland - och hela Sverige tittar på" Hörde jag nån som väste "loooser"??

m·x|360° sa...

Lundell skall ut, och vi kastar böckerna efter honom.

Andres F Rönnblom måste var spritt språngande galen.

Kanske måsarna lämnade Gotland för att det var algblommning? Du får rapportera från händelsernas centrum när du är på plats Nemo!